TERVETULOA UUDENMAAN TAKUURAKENNE OY:N KOTISIVUILLE

 - RAKENNAMME KESTÄVÄÄ TULEVAISUUTTA LAADUSTA TINKIMÄTTÄ - 

Keitä me olemme

Uudenmaan Takuurakenne Oy on vuonna 2003 perustettu rakennusalan yritys. Palvelemme julkista sektoria, kiinteistöhuoltoyhtiöitä, yritysasiakkaita ja pienrakentajia. Toimenkuvamme perustana on vahva ajantasainen ammattitaito, luotettavuus, sekä kyky mukautua asiakkaan tarpeisiin, joista on osoituksena pitkäaikaiset asiakassuhteemme. Toteutamme rakennusprojektien kaikkia eri vaiheita tai tarvittaessa koko urakan kustannustehokkaasti. 
Olemme tilaajavastuu.fi luotettava kumppani. 

Mitä teemme

Suoritamme rakennusprojektit yli 25 vuoden kokemuksella, laadukkaasti ja kilpailukykyisesti. Pitkän kokemuksen myötä olemme kehittyneet vaativienkin projektien huippuosaajaksi. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä 18 vakituista työntekijää, jonka kokoonpanolla muodostamme tehokkaan ja ammattitaitoisen tiimin. Teemme lisäksi yhteistyötä useiden eri ammatinharjoittajien ja yritysten kanssa. Yhteistyökumppaneinamme toimivat luotettavat yritykset LVI-, sähkö-, ja rakennusurakoinnin saralta. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. uudisrakennukset, julkisivuremontit, liikehuoneistosaneeraukset, tilamuutosremontit, huoneistoremontit ja purku-urakat.

Aikaisemmat kohteet

Klikkaa referenssit ja pääset näkemään listat edellisvuosien kohteistamme. Referenssimme sisältävät paljon monenlaisia hankkeita uusista rakennuksista aina vanhoihin entisöintikohteisiin. Lisäksi Kuvia kohteista -sivulla on esimerkkikuvia erilaisista kohteista antaen viitettä osaamisalueestamme.